Meie noored teenisid kulda, hõbedat ja pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Pihelgas võitis Eesti noorsoo meistrikulla nii 800 kui 1500 meetri jooksus.
Birgit Pihelgas võitis Eesti noorsoo meistrikulla nii 800 kui 1500 meetri jooksus. Foto: Erakogu

Pärnust pärit kergejõustiklased võitsid Eesti juunioride ja noorsoo talvistel meistrivõistlustel Tartus viis kuldset, ühe hõbedase ja viis pronksikarva medalit.

“Oli korralik medalisaak, aga tõele au andes lootsin, et tuleb veidi rohkem medaleid ja isiklikke tippmarke,” rääkis Pärnu spordikoolis ja Altiuse klubis noori kergejõustiklasi treeniv Romet Mihkels. “Meeldivalt üllatas mitmevõistleja Janek Õiglane, kes parandas isiklikku rekordit nii tõkkesprindis kui kuulitõukes. Rõõmu teeb, et kergejõustik on meie linna noorte hulgas populaarne, kõik treeningugrupid on täidetud ja poisid ning tüdrukud harjutavad suure hasardiga.”

Kõige suurema medaliloomuse, kaks kulda tõi meistrivõistlustelt Pärnusse Birgit Pihelgas. Noorsoo klassis võistlev Pihelgas võitis 800 meetri jooksu 2.19,82-ga ja 1500 meetri distantsil oli tema tulemus 4.38,87.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles