KMK - midagi enamat kui kaasaskantav kõlar

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu The Beatles pool sajandit tagasi, on ka MSK Audio juhataja Klaid Hännile (vasakult), tootmisjuhataja Sander Sihver ja finantsjuhataja Markus Ilmar Münzer valmis muusikamaailmale uut kvaliteeti pakkuma.
Nagu The Beatles pool sajandit tagasi, on ka MSK Audio juhataja Klaid Hännile (vasakult), tootmisjuhataja Sander Sihver ja finantsjuhataja Markus Ilmar Münzer valmis muusikamaailmale uut kvaliteeti pakkuma. Foto: Urmas Luik

Kolm noort Pärnu kutti on valmis saanud midagi, mis ühendab kassettmagnetofoni helivõimsuse ja mobiiltelefoni portatiivsuse. See midagi on KMK ehk kaasaskantav muusikakeskus.

“See töötab akudel, sees on 20vatised Kenwoodi kõlarid, peal võimendi ja külge saab ühendada telefoni, MP3 mängija, arvuti – ükskõik mille,” tutvustas õpilasfirma MSK Audio juht Klaid Hännile kuusepuidust korpusega, sanga ja kahe kõlariga retrohõngulist kasti.

Mobiiltelefoniga ühilduvates kõlarites iseenesest pole midagi uut, ent KMK on neile, kes otsivad plastpunnist enamat. “Esmalt peab selle aku kauem vastu, see on valjem ja sellele saab mikrofoni külge panna,” loetles Hännile ja rõhutas, et helitugevus on just peamine pluss kaubandusvõrgus saadaolevate portatiivsete kõlarisüsteemidega võrreldes. “Seda on teisele korrusele ka kuulda, kui vaja.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles