Toomas Kivimägi: Linn kutsus Sildmäed osalema Rannastaadioni projektis

Toomas Kivimägi
, Pärnu linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi.
Toomas Kivimägi. Foto: PP

Linnavalitsuse pihta kivide loopimine pole praegusel juhul kõige soliidsem. Teenivaid ruutmeetreid pole Rannahotellis jäänud vähemaks võrreldes ajaga, kui Finest Group hotelli hoonestusõiguse ostis.

Samuti pole hoonestusõiguse lepingus sõnagi täiendavate mahtude juurdeehitamisest või selle lubamisest. Linn pole sendi eestki sõlmitud lepingut rikkunud, pigem on küsimus teise poole kohustuste täitmises või selle majanduslikus põhjendatuses. Olen teadlik Toomas Sildmäe soovist ehitada täiendavat (teenivat) toapinda. Ma ei eita seda vajadust. Oleme otsinud selleks võimalusi.

Kohtusin Sildmäega ja kutsusin teda osalema investorina Pärnu Rannastaadioni projektis, millega Rannahotell oleks saanud seal vajaliku täiendava tubade mahu ja rohkemgi. Mõistagi eeldasime panustamist staadionisse (miljon eurot). See plaan Sildmäele ei sobinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles