Superkrossihooaeg avati Ohekatku rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külgvankrite võidukihutamine Raplamaal Ohekatku libedal jäärajal pakkus põnevaid vaatemänge.
Külgvankrite võidukihutamine Raplamaal Ohekatku libedal jäärajal pakkus põnevaid vaatemänge. Foto: Erakogu

Erki Spordi superkrossi karikasarja esimesel etapil kihutasid Raplamaal Ohekatku jäärajal AS Milremi auhindadele sõiduautod, krosskardid ja külgvankrid.

2WD klassis oli kiireim Margus Ollino (Opel Astra), teiseks tuli Simo Lind (Opel Astra) ja kolmandaks Vahur Kupper (Opel Kadett). Noorte konkurentsis teenis etapivõidu Georg Orr Lada Samara), talle järgnesid Marko Muru (VAZ 2105) ja Armin-Marlon Mängel (Volkswagen Golf 2).

2WD vabaklassis pani oma paremuse taas maksma eelmisel aastal sarja võitnud Kairo Kallas (Honda Civic), teise auhinna vääriliselt kihutas kahes klassis startinud Georg Orr ja kolmanda koha sai Siim Ots (Volkswagen Golf 1). 4WD vabaklassi finaalsõidus tuiskas esimesena finišisse Aivo Mängel (Audi 80 Quatro), kes edestas teisena lõpetanud Ainar Arulat (Subaru Impreza) vaid poole autopikkusega, ja kolmanda koha punktid sai etapil Ameriico Jöffert (Subaru Impreza).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles