Pärnu pakkus võitu, Valga võttis vastu

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Lindmets.
Renato Lindmets. Foto: Ants Liigus

Korvpalliklubi Pärnu meeskond läks Valka tabeliseisu vaadates jõukohase võidu järele, aga mängis kaitses nõrgalt, ei saanud jagu lõpuminutite pingest ning kaotas 80:86.

Alexela Eesti meistriliiga põhiturniiril on nüüd meistril Kalev/Cramol 22 võitu ja 4 kaotust, teisel suurel TÜ/Rockil on võitude-kaotuste suhe 20:5, kolmandana jätkaval üllatajal TYCO Raplal 12:6, traditsioonilisel pronksimeeskonnal ja “muruniidukite parandustöökojal” Rakvere Tarval neljandana 10:9, viiendaks kukkunud Pärnul 9:11, Valga Maks&Mooritsal 7:8 (kolm kaotust vähem kui Pärnul!), TTÜ-l 6:13 ja viimase play-off-koha eest võitlevatel TLÜ/Kalevil 3:15 ning Audentese noortel 2:20.

Valgas peetud mäng kujunes heitlikuks – avaveerandi võitsid kohalikud 29:25, teise ja kolmanda 22:15 ning 24:21 pärnakad, viimase perioodi aga KK Pärnu kapteni ja “klassijuhataja” Silver Leppiku väljakukkumise järel 21:9 maksid-mooritsad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles