Vene kool pani emakeeleoskuse proovile

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene keele sõnaraamatud.
Vene keele sõnaraamatud. Foto: Laura Oks

Pärnu linna vene keele olümpiaadil võistlesid Vene gümnaasiumi 4.–9. klasside õpilased, emakeeles võttis mõõtu ühtekokku 52 koolilast.

Tublimad keeletundjad selgitati välja igas klassiastmes.

4. klasside parimad olid õpetaja Alla Vesselova juhendatud õpilased. Esimeseks tuli Sandra Kuznetsova, teiseks Vitalij Dorostšenko ja kolmandaks Anne-Mari Jessaulova.

Viiendike arvestuses jõudsid esikolmikusse õpetaja Tatjana Klevtsova õpilased. Esikoha võitis Maria Fjodorova, talle järgnesid Denis Gorškov ja Alina Frischer.

6. klasside arvestuses pälvis esikoha Karina Šolomova (õpetaja Jelena Stankevitš), teise koha võttis Katarina-Helena Reponen (õpetaja Natalja Fomitševa) ja kolmandaks tuli Viktoriia Mozhyna (Jelena Stankevitš).

7. klasside parim oli Kristina Gabor (Natalja Fomitševa). Teiseks tuli Kristina Mere (Natalja Fomitševa). Kolmandale kohale tulid võrdse punktisummaga Klevtsova õpilased Anastasija Malõško ja Maria Nicolet Muhonen.

Kaheksandike esikolmiku moodustasid Stankevitši õpilased Vladislav Boikov, Valentyna Fesjuk ja Arina Nikulina.

9. klasside arvestuses võitsid Klevtsova õpilased Elina Pavlova, Denis Molodost ja Alina Zaitseva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles