Sõudjad koguvad hooajaks jaksu nii kodus kui võõrsil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba aastaid Eesti naiste sõudmist valitsenud Kaisa Pajusalu alistas ergomeetril lähima jälitaja kaheksa sekundiga.
Juba aastaid Eesti naiste sõudmist valitsenud Kaisa Pajusalu alistas ergomeetril lähima jälitaja kaheksa sekundiga. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti neljapaadimeeskond ja Kaisa Pajusalu valmistuvad praegu uueks sõudehooajaks Itaalias keskmäestiku suusalaagris, Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä koguvad rammu kodus treenides.

“Kogume Itaalias keskmäestiku tingimustes võhma ja jaksu 9. veebruarini, siis tuleme Eestisse tagasi,” rääkis Eesti sõudeliidu peatreeneriks ülendatud Matti Killing Pärnu Postimehele. “Kodus ootavad meid ees ergomeetrisõudmise Eesti meistrivõistlused ja seejärel läheme märtsi alguses Horvaatiasse Skradinisse vee peale. Praeguste kavade kohaselt hakkavad lõunalaagris hooajaks valmistuma senised neljapaadi liikmed Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Kaur Kuslap ja Sten-Erik Anderson, neile lisanduvad Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä, Geir Suursild ja Joosep Laos.”

Endrekson ja Pajusalu näitasid oma võimu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles