Pärnus toimuvad taas Gruusia päevad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia restoran Kolhethi. Foto on illustreeriv.
Gruusia restoran Kolhethi. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Veebruaris toimuvad Pärnus neljandat korda Gruusia päevad.

Reedel, 13. veebruaril toimub restoranis Kolhethi Tänavate Sümfoonia Gruusia eri, kus Ingmar Gailit ja Mauri Saks on kokku pannud valiku Gruusia hiphopist. Õhtu kulmineerub Genka autoriõhtuga.

Pühapäeval, 15. veebruaril on kõigil huvilistel võimalus panna proovile oma maleoskused, kui Port Artur 2s toimub paarissimultaan, kus vastased on Kaido Külaots ja Mai Narva ning osalustasu annetatakse erivajadustega laste hipoteraapia heaks.

Kolmapäeval, 18. veebruaril saavad filmisõbrad Pärnu keskraamatukogus nautida filmi „Ramin“, mis räägib 75aastasest Gruusia maadlejast Ramin Lomsadzest.

Reedel, 20. veebruaril on veinigurmaanidel võimalik tutvuda Gruusia toodanguga. Gruusia veine, viinamarju ja ajalugu tutvustab restoranis Kolhethi sommeljee Tõnis Kuuskmann.

Laupäeval, 21. veebruaril on Kolhethisse oodatud kõik kirjandushuvilised. Oma loomingut tuvustavad (:)kivisildnik, Jaak Känd, Jaak Eamets, Heli Künnapas, Kati Saara Vatmann, Margit Peterson ja teised. Õhtu peakülaline on Eesti kuulus huumorluuletaja Contra ja muusikalise elamuse pakub külalistele Heiko Kivila. Kirjandusõhtut juhib Meelis Sarv.

Gruusia päevad lõpevad pühapäeval, 22. veebruaril muusika ja mustkunsti saatel. Kolhethis salongiõhtul loob meeleolu ansambli Pööloy Gläänz juhtvokalist Meelis Sarv ja mustkunstikavaga astub üles Pärnu kohalik silmapetja Andreas Jürimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles