Mäerehe uus maja kerkis postiteele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Siit läks kunagi Virtsu–Pärnu postitee, nii et meie maja on selle tee peal,” ütleb Mäerehe talu perenaine Kirsti Lehtinen.
“Siit läks kunagi Virtsu–Pärnu postitee, nii et meie maja on selle tee peal,” ütleb Mäerehe talu perenaine Kirsti Lehtinen. Foto: Urmas Luik

Mäerehe talu perenaine Kirsti Lehtinen otsis koos mehega Pärnu lähedale kodu ja kinnisvarakuulutuse peale tuligi paar Kalli külla. Suvepealinna on siit pool tundi autosõitu.

“Meile meeldis see koht, siin on nii palju ruumi ja nii ilus: väikene tiik, 26 õuna-, ploomi- ja pirnipuud ja igasugused muud asjad, mida meil Soomes ei ole. Põllumaa peal kevadel tulevad esimesed lilled, väikeste kollaste õitega. Soomes ei ole ma selliseid näinud, aga need meeldivad mulle, seletab pealinnast Helsingist pärit naine õhinal, nagu oleksid paiselehed juba väljas.

Pererahvas on sättinud siia-sinna lõbusaid taieseid, kaardu puuga õueväravalt vaatavad vastu musta kassi klaasjad silmad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles