Pärnu Postimehe ajakirjanikud Indias: Delhi tervitas mastaapse petuskeemiga

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalik toit on Delhis kuidagi India maitsega.
Kohalik toit on Delhis kuidagi India maitsega. Foto: Erakogu

Delhi lennujaamast pääseb kõige lihtsamalt linna metrooga. Maksad sada ruupiat (üks euro on ligikaudu 70 ruupiat) ning puhas ja mugav metroorong viib sind kiiresti kesklinna. Paraku asub New Delhi metroopeatus Paharganjist teisel pool raudteerööpaid ja hulk inimesi on välja mõeldud mastaapse petuskeemi, kuidas turist oma teenuste võrku mässida.

Valvur ütleb, et ilma piletita raudteejaama ei saa. See võib iseenesest tõsi olla, sest näiteks India lennujaamadesse pääseb ainult pileti esitamisel, kuid tegelased, kes üritavad estakaadi kaudu raudtee ületamist takistada, võiks küll kohe puu taha saata.

Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles