Politsei menetleb pahatahtlikku valimisreklaami

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei võttis Audru vallas Pootsi bussipeatuses maha pahatahtlikud valimisreklaamid, millel oli kujutatud kooseluseaduse poolt hääletanud riigikogulasi.
Politsei võttis Audru vallas Pootsi bussipeatuses maha pahatahtlikud valimisreklaamid, millel oli kujutatud kooseluseaduse poolt hääletanud riigikogulasi. Foto: Erakogu

Politsei võttis Tõstamaa vallas Pootsi bussipeatuses maha pahatahtlikud valimisreklaamid, millel oli kujutatud kooseluseaduse poolt hääletanud riigikogulasi. Rohkem menetlusi valimisreklaami rikkumiste kohta pole politsei Pärnumaal alustanud.

Eile eemaldas politsei Pootsi bussipeatusest kaks plakatit, millest ühel kutsuti panema kooseluseaduse läbisurujad valimistel vastutama. Seitsme riigikogulase foto all seisis küsimus “Kas tahate rahva tahtest ülesõitjaid uuesti riigikogus näha?”. Teisel plakatil oli üksikasjalikult kirjas, kuidas parlamendiliikmed kooseluseaduse vastuvõtmisel hääletasid. Plakati teksti oli lipsanud paar viga, mis sealsamas olid parandatud.

Politsei hinnangul on tegemist pahatahtliku valimisreklaamiga ja plakatite ülepanemise uurimiseks on alustatud väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles