Ivar Pinsel: Maitsenaudingule lisaks meeldiv seltskond

, keskuse Kaubamajakas juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Pinsel.
Ivar Pinsel. Foto: PP

Pärnu restoranide nädal on igati vahva ja loodetavasti jätkusuutlik idee, millest kujuneb iga-aastane oodatud üritus. Tuleb nõustuda restoranide nädala korraldajatega, et Pärnu elanikud ei ole harjunud väljas einestama ja eelistavad oma meelt lahutada muud moodi.

Võiks ju vastu vaielda ja lugeda selle väikeste sissetulekute süüks, kuid peamine põhjus paistab siiski olevat puuduv harjumus. Meelelahutuse mooduseid on palju ja väljas söömine on meelelahutuse vorm, millele ei taheta kulutada.

Väljas einestamist ei teadvustata niivõrd ajaveetmise, kuivõrd kõhu täis söömisena. Levinud on mõttelaad, et toit peab olema harjumuspärane (kodune) ja seda peab olema palju. Niikaua kui selline arusaam ei muutu, ei näe me külastajatest tulvil restorane väljaspool suvitushooaega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles