Härda südamega naaber muretseb ketikoera pärast

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi naaber peab Pärnu Supeluse tänava hoovis elavat suurt kasvu ketikoera üksikuks, on looma ülesanne hoonetest vargaid eemal hoida.
Kuigi naaber peab Pärnu Supeluse tänava hoovis elavat suurt kasvu ketikoera üksikuks, on looma ülesanne hoonetest vargaid eemal hoida. Foto: Ants Liigus

Pärnus Karusselli tänaval elav naine tunneb muret naabri kinnistul üksi elava ketikoera pärast ja käib teda söötmas. Ametnike ja omaniku kinnitusel pole penil aga häda midagi ja suurt kasvu koer valvab omaniku vara, kuni see teise kohta kolib.

Tiina Saidla on Supeluse tänaval elava kuue–seitsmeaastase koeravolaski pärast mures alates jõuludest, kui koera omanikud minema kolisid ja looma õuele ketti jätsid.

“Koer on üksi viiemeetrise keti otsas, aga loom tahab ju suhelda, nii ta seal ulub, kui keegi mööda läheb,” rääkis Saidla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles