Pärnu jahtklubi valmistub EMiks

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Pärnu Jahtklubi tegevjuhi Raiko Lehtsalu ütlust mööda on klubil kavas paari lähiaastaga jahisadama ala tublisti korrastada. Tema selja taga askeldavad OÜ Top Marine töömehed võtavad jõepõhjast sillaankruid välja ja toovad need kaldale. Kui viimased ankrud on kätte saadud ja jää läinud, võib hakata jõge süvendama.
MTÜ Pärnu Jahtklubi tegevjuhi Raiko Lehtsalu ütlust mööda on klubil kavas paari lähiaastaga jahisadama ala tublisti korrastada. Tema selja taga askeldavad OÜ Top Marine töömehed võtavad jõepõhjast sillaankruid välja ja toovad need kaldale. Kui viimased ankrud on kätte saadud ja jää läinud, võib hakata jõge süvendama. Foto: Urmas Luik

Pärnu jahtklubis jätkatakse sügisel alanud töödega, mille tulemusena saab jahisadam juurde kaikohti, uue külaliskai ja paraneb sadama turismitaristu.

Uuendused on MTÜ Pärnu Jahtklubi tegevjuhi Raiko Lehtsalu kinnitusel tarvilikud nii jahisadama enese tegevuseks kui suurvõistluste korraldamiseks. “Pärast rekonstrueerimistöid suudame rohkem jahisõitjaid vastu võtta, saame korraldada rahvusvahelistele nõuetele vastavaid suurvõistlusi nii avamerejahtidele kui svertpaatidele,” lausus ta.

Suurvõistluste all pidas Lehtsalu silmas sel suvel Pärnus toimuvaid Volvo Estonia ORC avamerepurjetamise Euroopa meistrivõistlusi, mis toovad suvepealinna vähemalt sadakond jahti ja üle 1000 osaleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles