Galerii: seljakotirändur Indias

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Metroopilet New Delhi metroojaamast Akshardhami peatusesse maksis 15 ruupiat. Kaheksa aastat tagasi sõitsin sinna rikšaga, nüüd olin metrooplaani varem selgeks teinud. Metroo on kiire ja kuigi mõnikord sõitjatest pungil, hoiab sellega sõites hulga raha kokku.

Akshardham on põnev. Kujutage ette Pärnu muuseumi, mis Eesti ajaloosündmuste tutvustamiseks teid paadiga mööda vett sõidutab. Mõlemale kaldale jäävad inimeste kujud koos selgitava tekstiga. Pluss hiigelsuurel ekraanil näidatav film, rääkivad kujud jne. Näitused ja atraktsioonid on tasulised, sissepääs kompleksi, mis juba ise vaatamist väärib, tasuta.

Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles