Füüsikaviktoriini võitis Kuninga kool

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava põhikool.
Kuninga tänava põhikool. Foto: Henn Soodla

Pärnu linna 8. klasside füüsikaviktoriinist võttis osa üheksa kooli, linnakoolide kõrval lõid teadmisteproovis kaasa Paikuse põhikooli noored.

Tänavu juba 11. korda toimunud viktoriinil pidid kolmeliikmelised võistkonnad näitama teadmisi koolifüüsikast ja oskama vastata igapäevaeluga seotud küsimustele.

“Ülesannete lahendamine eeldas õpilastelt häid füüsikateadmisi ja intuitsiooni ning olukordade piltliku ettekujutamise võimet,” märkis füüsikaõpetajate aineühenduse juht Elmu Mägi.

Esikoha võitis Kuninga tänava põhikooli võistkond, kuhu kuulusid Iris Epp Sildnik, Heleen Saarse ja Georg Timoštšenko, võistkonda juhendas Elmu Mägi.

Teise koha sai Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond koosseisus Helena Olesk, Annaliisa Vask ja Hans Markus Kalmer (juhendaja Raido Koppel).

Kolmas koht läks jagamisele võrdse punktisumma teeninud Mai kooli ja Vanalinna põhikooli vahel.

Mai kooli võistkonda kuulusid Oskar Imre Saik, Otto Gustavson ja Karl-Erik Kald (õpetaja Rein Karjane), Vanalinna kooli esindasid Maarja Täht, Eliise Haljas ja Rasmus Maalinn (õpetaja Raido Koppel).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles