Paikuse vald tahab sulgeda Seljametsa kooli

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seljametsa lasteaia-algkooli direktor Kaie Reial tõdes, et kooli poole peal on laste arv kogu aeg väike olnud, ent vallavalitsus ja -volikogu on alati kooli jätkamist pooldanud ja sulgemine pole kunagi päevakorda tõusnud.
Seljametsa lasteaia-algkooli direktor Kaie Reial tõdes, et kooli poole peal on laste arv kogu aeg väike olnud, ent vallavalitsus ja -volikogu on alati kooli jätkamist pooldanud ja sulgemine pole kunagi päevakorda tõusnud. Foto: Ants Liigus

“Kurb uudis,” meenutasid Seljametsa lasteaia-algkooli lapsevanemad esimest emotsiooni, saanud teada vallavalitsuse kavast kool sulgeda.

2. klassi õpilase ema Helen Heinsoo Sindist nentis, et väike laste arv ja kodune maja lõid tugeva peretunde. “Oleksin soovinud, et mu laps selle kooli lõpetab,” ütles ema.

Seljametsa lasteaia-algkooli hoolekogu esimehele Svetlana Dubikule oli see šokk. “Näen, et väike kool on nõrgema närvikavaga lapsele hea võimalus õpioskuste kujundamiseks. Õpetajatelgi on parem ülevaade õpilastest. Väga kurb, et nii läks,” tõdes ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles