Bioloogias paistsid silma Kilingi-Nõmme õpilased

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme gümnaasium.
Kilingi-Nõmme gümnaasium. Foto: Urmas Luik

Bioloogiaolümpiaadi Pärnumaa piirkonnavoorus läks enim auhinnakohti Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilastele.

6. klasside võitja Janete Künnap õpib Koonga põhikoolis (õpetaja Hele Nööri), teise koha saavutanud Angela Lage ja kolmandaks tulnud Rita Ojaste on Surju põhikooli õpilased. Neid õpetab Maie Sarapik.

7. klasside tublim bioloogiatundja on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilane Kadri Vilbaste (Urve Jõgi). Teiseks tuli Karl kadakas Are põhikoolist (Leelo Lusik) ja kolmandaks Maria Mägi Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Urve Jõgi).

Kaheksandike seas kogus suurima punktisumma Kaira Vreimann Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Urve Jõgi). Talle järgnesid Aleks Tammiksaar Vändra gümnaasiumist (Hille Arumäe) ja Julia Laidvee Paikuse põhikoolist (Maarja Tärk).

9. klasside seas oli võidukas Vändra gümnaasiumis õppiv Madis Steinberg (Hille Arumäe). Punktidelt järgmine oli Eliisa Alliksaar Paikuse põhikoolist (Maarja Tärk) ja kolmas Peeter Hansen Sauga põhikoolist (Rena Ridalaan).

Gümnasistide osavõtt olümpiaadist oli kõige tagasihoidlikum. Kaasa lõi kuus õpilast kahest koolist.

Kümnendikke esindas ainsana Allan Rist Kilingi-Nõmme gümnaasiumist. 11. klasside parim oli Eke Tominga samuti Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, teise koha sai tema koolikaaslane Anna-Liisa Antson. Bioloogiaõpetaja on kõigil kolmel Urve Jõgi.

Abiturientide seas teenis esikoha Ago Tominga Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Urve Jõgi), teiseks tuli Ly Tempel ja kolmandaks Rauno Kimmel, kes mõlemad õpivad Vändra gümnaasiumis (Hille Arumäe).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles