Indohiinas saab vandersell uneski rännata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vete peal maju kohtab nii Vietnamis, Tais, Laoses kui Kambod˛as. Ise seal ei elaks, kohalik rahvas elab küll. Kodukulud on ju nii all, kui all annab üldse olla.
Vete peal maju kohtab nii Vietnamis, Tais, Laoses kui Kambod˛as. Ise seal ei elaks, kohalik rahvas elab küll. Kodukulud on ju nii all, kui all annab üldse olla. Foto: Juulika Hännile

Reisimine olnud mulle alati meele järele. Olles suuremale osale Euroopast ringi peale teinud, valdas soov näha Aasiat. Peibutiseks ennekõike sealne kultuuriruum ja madalad hinnad, mis mõistlikult kulutades võimaldavad sealmail kuude kaupa rännata. Marsruut paigas, alustasime oma reisi Vietnami pealinnast Hanoist.

Kõikjal peab kauplema

Et olime Aasias esimest korda, tundus Hanoi melu meile esialgu pehmelt öeldes harjumatu. Kui teinekord kurdetakse, et Eestis on elu raske, siis sealsega võrreldes jääb üksnes tõdeda, et meie siin elame nagu kuninga kassid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles