Pärnumaal hukkusid liiklusõnnetuses viieaastane laps ja tema ema

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaal Saarde vallas juhtus Valga-Uulu maanteel umbes kilomeeter Lodja külast Pärnu poole raske liiklusõnnetus. Kokku põrkasid veok ja sõiduauto ning sõiduautot juhtinud 42aastane naine ja tema viieaastane laps hukkusid kohapeal.

Politsei sai kell 16.17 teate liiklusõnnetusest Valga-Uulu maantee 103. kilomeetril. Esmase info kohaselt sooritas üks sõiduauto teisest möödasõitu ja kaotas juhitavuse. Kokkupõrke vältimiseks kaldus vastu tulnud veoauto Volvo vastassuunavööndisse ja põrkas kokku seal liikunud sõiduautoga Toyota, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak.

Kohapeal hukkusid Toyotat juhtinud naine ja autos tagaistmel istunud laps. Kõigil õnnetuses osalenutel olid turvavööd kinnitatud ja laps oli paigutatud nõuetekohaselt turvatooli. Sõiduautod liikusid Pärnu poole ja veoauto Kilingi-Nõmme suunas. Möödasõidul olnud sõiduautot Hyundai juhtinud naine ega veoautot roolinud mees viga ei saanud.

Õnnetuse täpsed asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri tunneb kaasa hukkunute lähedastele. Ta paneb kõigile liiklejatele südamele, et muutlike ilmaoludega on oluline olla liikluses tähelepanelik ja ettevaatlik ning möödasõidule asudes tuleb veenduda selle manöövri ohutuses. Sinimeri sõnade kohaselt oli tee õnnetuskohal talviselt soolamärg ja kohati lörtsiga kaetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles