Nädal Eestis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits / Postimees

President jagas teenetemärke. President Toomas Hendrik Ilves annetab tänavu riikliku auraha 99 inimesele. Teenetemärkide saajate nimistus peegelduvad aeg ja väärtused nii riigisiseses kui rahvusvahelises mõttes. Nii torkavad silma julgeolekuteema, ettevõtluse ja karikaturistide väärtustamine.

Kõrgeima, Riigivapi I klassi teenetemärgi saab Euroopa Komisjoni asepresident 2004–2014 Siim Kallas, Riigivapi II klassi auraha tänavu ametist lahkunud peaminister Andrus Ansip, III klassi samuti ametist lahkunud õiguskantsler Indrek Teder.

Valgetähe I klassi teenetemärgi annetab Toomas Hendrik Ilves Läänemere piirkonna koostöö ja Euroopa julgeoleku komitee esindajale rootslasele Carl Bildtile, II klassi auraha saab kirjandusteadlane ja semiootik Mihhail Lotman, nelja III klassi saaja seas on pärnulasest tantsulooja ja -juht Maido Saar. (Postimees)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles