Mai kooli õpetajad käisid Hispaanias õppimas

, Pärnu Mai kooli infojuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kooli delegatsioon käis Hispaanias projekti „Exploring different  methods of science teaching to increase student motivation and promote scientific literacy“ korralisel koosolekul.
Mai kooli delegatsioon käis Hispaanias projekti „Exploring different methods of science teaching to increase student motivation and promote scientific literacy“ korralisel koosolekul. Foto: Erakogu

Pärnu Mai kooli delegatsioon käis Hispaanias projekti „Exploring different  methods of science teaching to increase student motivation and promote scientific literacy“ korralisel koosolekul.

Koosolek toimus 3.–7. veebruaril Madridi satelliitlinnas Parlas. Võõrustas El Olivo põhikool oma sõbraliku perega. Pärnu Mai koolist osalesid õpetajad Merle Mänd ja Merike Rahtma ja infojuht Hanno Saks.

Seekordse kokkusaamise eesmärk oli saada teada vastastikku teaduse õpetamise metoodikatest, mis on koolis kasutuses. Hanno Saks tegi ettekande teemal „Avastusõpe põhikoolis“.

Esimesel päeval esitasid kõik osalevad koolid oma ettekande, neid oli kokku kaheksa. Teisel päeval esines Parla El Olivo põhikooli direktor Garcia teemal „Main Methodologies in teaching Sciences“ ja kolmadal päeval fikseeriti detailides, millistele tingimustele peavad vastama tundide videod, mis osalevad riigid peavad tegema järgmiseks korraks. Selgitati täpselt, mida oodatakse videotest ja millist tööd peavad kõik osalevad koolid teiste koolide videotega tegema.

Peale intensiivse projektitöö korraldas võõrustajakool kolm ekskursiooni: Prado muuseumisse Madridis, Toledosse ja Habsburgide Madridi tuuri komanda päeva õhtul.

Järgmine kord saadakse kokku 31. maist 4. juunini Pärnus, kui külalisi võõrustab Mai kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles