Kein Einastel oli võidukas nädalavahetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kein Einaste viimased nukravõitu suusatalved said Alutaguse maratoni ja Tartu teatemaratoni võiduga veidi rõõmsamat jumet.
Kein Einaste viimased nukravõitu suusatalved said Alutaguse maratoni ja Tartu teatemaratoni võiduga veidi rõõmsamat jumet. Foto: Kaimo Puniste

Alutaguse maratonil finišeeris esimesena Jõulu klubi sportlane Kein Einaste, kes suutis päev hiljem anda oma panuse Suusa-Akadeemia neliku võitu teatemaratonil.

Einaste läbis Estoloppeti sarja kolmandal etapil Pannjärvel 42 kilomeetri pikkuse distantsi kahe tunni, kuue minuti ja 50 sekundiga. Teisena finišisse jõudnud Sparta klubi suusataja Martti Himma kaotas võitjale vaid 0,7 sekundiga ja kolmandana jõudis lõpujoonele Morten Priks Alutaguse klubist ajaga 2:07.01.

Esikolmikule järgnesid Topias Tyni (02:07.38), Vahur Teppan (02:07.49) ja Taavi Kaiv (02:08.12). Naiste konkurentsis maratoni võitnud Heidi Raju oli ajaga 2:10.36 üldarvestuses 22.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles