Matusebüroo avas leinasaali

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matusebüroo Viimne Tee avas Sillutise tänaval lahkunute ärasaatmiseks mõeldud suure saali ja väikse saali remondi järel on võimalik matsetalituseks kasutada juba kaht uues kuues saali korraga.
Matusebüroo Viimne Tee avas Sillutise tänaval lahkunute ärasaatmiseks mõeldud suure saali ja väikse saali remondi järel on võimalik matsetalituseks kasutada juba kaht uues kuues saali korraga. Foto: Urmas Luik

Pärnus on võimalik nüüd kadunukest nii ilmalikult kui kiriklikult teele saata soojas, kaunis ja avaras sadakond inimest mahutavas Viimse Tee kabelis.

OÜ Matusebüroo Viimne Tee renoveeris Sillutise tänaval kabeli, mis on üle 100 aasta vana rajatis ja ehitatud spetsiaalselt lahkunute ärasaatmiseks.

Esmaspäeval avati pidulikult 130ruutmeetrine leinasaal ja seda oli tulnud pühitsetud veega õnnistama Eesti apostliku õigeusu kiriku ülempreester Ardalion Keskküla. Pidulikku õhkkonna lõid Sütevaka humanitaargümnaasiumi noored muusikud. Kohal oli matusebüroo koostöövõrgustik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles