Lottemaa sõitis ööpimeduse varjus pealinna

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa atraktsioonid sõitsid eile öösel kolmeks päevaks Tallinna turismimessile, kus esmakordselt on väljas ka Pärnumaal valmistatud laev St. Lotte.
Lottemaa atraktsioonid sõitsid eile öösel kolmeks päevaks Tallinna turismimessile, kus esmakordselt on väljas ka Pärnumaal valmistatud laev St. Lotte. Foto: Ants Liigus

Pärnu külje all Kiisa külas askeldas ööl vastu eilset rühm mehi, sõidukitulede valguses aimus veokite koormast laeva siluett kirjaga “St. Lotte”, väikebussi uste taha peitus aga hulk Lottemaa esemeid.

“Lottemaa on kolme auto ja bussi peal, peame kolmest minema hakkama, et enne tipptundi olla Tallinnas, sest luba on kella 12st öösel kuueni hommikul linna vahel liikuda,” rääkis Margus Kaasik oma kodutalu õuel Nurmenuku puhkekeskuses.

Mehed vaatasid veel kord üle koormad ja kaardi, et teada saada, milliselt tänavalt kuhu pöörates jõuavad nad kõige paremini sihtkohta Piritale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles