Korvpallimeeste Balti liiga sai läbi

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Korvpalliklubi Pärnu meeskond hakkas Balti liiga play-off’i esimese ringi kordusmängus tugevale Šiauliaile vapralt vastu, kuid 70:82 kaotusest ja väljakukkumisest pääsu polnud.

“Meie selle aastanumbri parim mäng,” hindas pärnakate peatreener Heiko Rannula. “Võib küll olla, et avamänguga edasipääsu sisuliselt kindlustanud vastane päris täiega ei keskendunud, aga ikkagi rõõmustan, et meie senine murelaps meeskondlik kaitse pidas ja lühike, ilma Ronaldaseta mänginud meeskond Šiauliaiga lauas sammu pidas.”

Mäng algas Pärnule tegelikult väikse šokiga, sest kvaliteetsed külalised kohalikel vabalt visata ei lubanud, ise aga realiseerisid puhtaks mängitud kohad ära ja läksid ette 19:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles