Lasteialapsed lustisid tantsu- ja mängupäeval spordihallis

, Pärnu Tammsaare ja Ülejõe lasteaia Väike-Kuke maja liikumisõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 9. veebruari hommikul kogunesid Pärnu lasteaedade viie-kuueaastased lapsed spordihalli tantsu- ja mängupäevale.

Tantsu- ja mängupäev toimus esimest korda. Idee ja teostus tuli lasteaedade liikumisõpetajatelt, kes soovisid viie-kuueaastastele lastele spordihallis tegevust pakkuda.  

Kokku osales tantsupäeval 360 last, kes nii sitikatena tantsisid kui Kellukese lasteaia liikumisõpetaja Ljudmilla Salevi juhendamisel lustisid.

Liikumisõpetajad olid välja mõelnud ja lastele selgeks õpetanud langevarjukavad ja rühmaõpetajate abiga sujus nii kavade esitamine kui tants.

Tantsukavaga esinesid lastele liikumisõpetajadki. Lippude ja lintidega lõid nad kogu päevale piduliku meeleolu.

Tantsupäeva teises pooles esinesid lastele tantsukooli Black and Brownie tantsijad.  Seejärel viis tantsukooli treener Siim Morin läbi workshop'i kõigile lastele, õpetades neile nii käte liikumist, põnevaid samme kui tantsukombinatsiooni. Ja siis võis breaking alata! Siim võitis laste suure poolehoiu ja võib-olla seab nii mõnigi laps oma sammud nüüd Siimu trenni, sest tantsukoolis Black and Browni õpetab ta just viie- kuni seismeaastaseid lapsi.

Kõik Pärnu lasteaiad kuuluvad tervist edendavate lasteaedade hulka ja juba aprillis kohtuvad spordihallis südamenädala sportlikul päeval koolieelikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles