Loode-Pärnu tööstuskülla kerkib esimene maja

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereauto juhatuse liikmed Martin Pütsep (vasakul) ja Henri Sool müürisid nurgakivisse metallsilindri tavapäraste asjadega nagu mündid, värske ajaleht ja asjaosaliste visiitkaardid.
Pereauto juhatuse liikmed Martin Pütsep (vasakul) ja Henri Sool müürisid nurgakivisse metallsilindri tavapäraste asjadega nagu mündid, värske ajaleht ja asjaosaliste visiitkaardid. Foto: Urmas Luik

Eile sai nurgakivi Pereauto Renault’ ja Dacia Pärnu esindus, mis on esimene tulevasse Loode-Pärnu tööstuskülla kerkiv hoone.

Nurgakivi tseremoonial sõna võtnud Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ütles, et Loode-Pärnu tööstusküla idee on vedu võtmata õhus rippunud kümmekond aastat, kuna linn ei leidnud võimalust panustada tööstusküla taristusse.

“Kuna naabervallad seda oma tööstuskülades tegid, et saanudki Loode-Pärnu tööstusküla idee ettevõtjate seas tööstusliku arendamise osas konkurentsivõimeline olla,” sõnas Kivimägi. “Nüüd on seda ettevõtluse arendamise sihtasutuse toetuse abil tehtud ja tulemus on näha: esimene hoone kerkib.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles