Talviste lõpetajate näol särab naeratus

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõputunnistuse saavad täna üle 100 õpingukaaslase hulgas (esimene rida vasakult) Aivi Baumann, Triin Kenppi, Romet Laasma, Ekaterina Kovalevskaja, Kattri Hurt, kelle taga seisavad Piia Pääsuke ja Külli Karu.
Lõputunnistuse saavad täna üle 100 õpingukaaslase hulgas (esimene rida vasakult) Aivi Baumann, Triin Kenppi, Romet Laasma, Ekaterina Kovalevskaja, Kattri Hurt, kelle taga seisavad Piia Pääsuke ja Külli Karu. Foto: Urmas Luik

Täna pärastlõunal saavad Pärnu kontserdimaja saalis lõputunnistuse Pärnumaa kutsehariduskeskuse talvised lõpetajad: kokad ja kosmeetikud, arvutite ja autode tundjad, juuksurid, abiaednikud, metsamajandajad.

Noored säravad inimesed, kes teavad, kuhu sihte seada ja milleni pürgida. Elutargad soovid ütleb 116-le lõputunnistuseni jõudnule direktor Riina Müürsepp.

Tähtsa eluetapini, meeliserialal töötee algusesse jõudnute hulgas on neid, kes tulid eriala õppima põhikooli järel, ja neidki, kellel taskus kõrgkoolidiplom. Peaasi, et tiivad kannaksid soovitud suunas ja õpitud amet oleks enamat kui igapäevase leiva lauale teenimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles