Pärnu linnavalitsus valis uue pressišefi 22 kandidaadi hulgast

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap.
Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse konkursil avalike suhete nõuniku kohale, millest võttis osa 22 inimest, jäi sõelale Karin Õunapi kandidatuur.

Pärnu linnavalitsus kuulutas välja avaliku konkursi avalike suhete nõuniku töökohale jaanuari alguses. Kahe nädala jooksul saatis konkursile avalduse 22 inimest. Konkurss oli pingeline ja vestlusele kutsuti peale kodutööde esitamist viis kandidaati, kellest lõplikku vestlusvooru pääses kolm inimest. Otsus langetati Karin Õunapi kasuks, kes vastas personaliotsingus kirja pandud nõudmistele. Õunapi esimene tööpäev uues ametis on esmaspäeval.

„Inimesi kandideeris tõesti väga palju ja valikut teha ei olnud sugugi kerge,“ tunnistas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juhataja Anu Juurma-Saks.

Karin Õunap on lõpetanud Tallinna ülikooli sotsiaalteaduste magistri kraadiga cum laude psühholoogia erialal.

Ta on töötanud Tallinna ülikoolis õppekoordinaatorina ning karjääri- ja õppenõustamisteenuseid pakkuvas Rajaleidja keskuses psühholoogina.

Enne Õunapit töötas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunikuna Maria Murakas, kes pani selle ameti maha eelmise aasta lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles