Pärnumaa tutvustab ennast Tourestil

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalalõpul toimub Tallinnas rahvusvaheline turismimess Tourest, kus Pärnu linna ja maakonna turismivõimalusi tutvustab SA Pärnumaa Turism koos Pärnu linnavalitsuse ja ettevõtjatega.

Pärnumaa boksi kujundust eelmisel aastal hästi iseloomustanud fantaasialinna põhimõttest on lähtutud tänavugi. Indrek Aija kujundatud Pärnumaa pinnale on ehitatud linn, kus iga maja fassaad on loodud, kasutades eksponendile omaseid elemente. Eelmisel aastal valiti Pärnumaa messistend ’’Puhka Eestis’’ hallis rahva lemmikuks.

Pärnumaa ühisel messipinnal on sel aastal esindatud Lavassaare muuseumraudtee, C. R. Jakobsoni talumuuseum, Maria talu (jõuluvana Korstna talu), Tamme talu ürdiaed, Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus ning Estonia Spa Hotels. Peale selle on mitu Pärnumaa ettevõtjat esindatud messil materjalidega. Sihtkoha infot jagavad SA Pärnumaa Turismi ja Pärnu linnavalitsuse esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles