Pärnu Postimehe ajakirjanikud Indias: laupäev oli rannapäev

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umbes kuuskümmend eurosenti maksvad porgandi-ananassimahla segud ja jalebised, kohalikud mesised maiustused.
Umbes kuuskümmend eurosenti maksvad porgandi-ananassimahla segud ja jalebised, kohalikud mesised maiustused. Foto: Teet Roosaar

Käisime täna Allepeyst 16 kilomeetri kaugusel asuvas Marari rannas. Ilus liivane kookospalmirand. Ujuda eriti kõrgete lainete tõttu ei saanud, pigem tuli laineid passides sobival hetkel kõrgemale kalpsata.

Siinsete lainete omapära kogesin juba neljapäeval Allepey rannas vette minnes. Kohalikud soovitasid prillid eest võtta, muidu pühib laine need minema. Tõepoolest, olin küll valvas, aga paar korda niitis kalda poole liikuv laine vöökõrguses vees ikka jalust.

Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles