Pärnus tuleb suvel rannajalgpalli suurvõistlus

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalliliidu peadirektor Tõnu Sirel (vasakult), FIFA rannajalgpalli asepresident Gabino Renales ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi allkirjastasid teisipäeval koostöölepingu.
Eesti jalgpalliliidu peadirektor Tõnu Sirel (vasakult), FIFA rannajalgpalli asepresident Gabino Renales ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi allkirjastasid teisipäeval koostöölepingu. Foto: Urmas Luik

Tänavu 20.–23. augustil võõrustab Pärnu rannajalgpalli Euroliiga superfinaali, mis tähendab, et näeme mängimas selle ala maailma absoluutseid tippe.

Rannajalgpalli kahe viimase MMi võitja on olnud Brasiilia ees Venemaa, maailma esikümnes figureerivad peamiselt Euroopa riigid, nagu Venemaa, Hispaania, Portugal, Šveits jt.

Teisipäeval külastas Pärnut rahvusvahelise jalgpalliliidu FIFA egiidi all rannajalgpalli juhtiv Pro Beach Socceri direktor, hispaanlane Gabino Renales, kes kirjutas koos Eesti jalgpalli liidu peadirektori Tõnu Sireli ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägiga alla Euroliiga ühiskorraldamise lepingule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles