Piletimäng: Marek Sadam pakub muusikalist teraapiat

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam.
Marek Sadam. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 28. veebruaril saab Pärnu kunstide majas nautida Marek Sadama ja tema ansambli kontserti “Sadamasild: Eesti naine”.

Kava kasvas välja Sadama esinemistest Eesti külades. “Sadamasilla” kontsertide kohta on öeldud, et tegu pole pelgalt kontserdi, vaid muusikalise teraapiaga.

Loosime “Sadamasild: Eesti naine” Pärnu kontserdile välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Kas “Sadamasilla” kontserdil tutvustatakse albumit “Siis tulen, siis jään ...” või plaati “Kolm aastat pidu”?”.

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 25. veebruari keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Koit Toome on võitnud tele-show’ “Eesti otsib superstaari” või “Su nägu kõlab tuttavalt”?” õige vastus on “Su nägu kõlab tuttavalt”.

Laupäeval lähevad koos kaaslasega Sugarisse Koit Toomet vaatama Katrin Holm, Janeli Vallek ja Mariliis Maripuu.  

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles