Pärnu Postimehe ajakirjanikud Indias: teekond Varkalast Munnarisse

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei liiklust reguleerimas.
Politsei liiklust reguleerimas. Foto: Teet Roosaar

Neljapäev tõestas veel kord, et taksojuhte ei maksa usaldada. Olime ühega neist kokku leppinud, et ta tuleb kella 5.45ks hotelli juurde ja viib meid poole seitsmesele rongile. Taksojuhti polnud, tema telefon ei vastanud. Õnneks juhtus üks teine takso mööda sõitma, taksojuht kasutas juhust ja võttis sõidu eest kolmekordse hinna.

Rongis polnud kohvi- ja teemüüjal sajast ruupiast kümmet tagasi anda. Kui pole, siis pole, aga täpseks arveks mõeldud viieruupiase võttis müüja ikka endale.

Ernakulami raudteejaamas oli ettemakstava rikša kiosk. Sõit poolteise-kahe kilomeetri kaugusele maksis 26 ruupiat ja otse loomulikult polnud juhil kümnestest tagasi anda.

Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles