Noor pere otsib kodu linna või selle lähedale

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Peit kolis perega sügisel Tartust Pärnumaale, sest siin olid neil elukaaslasega avaramad tööväljavaated. Korter üüriti Pärnu külje alla Hirvela elurajooni, sest seal on rahulik ja nüüdisaegne elukeskkond: lähedal on lasteaed, kool, kauplus ja ema töökohtki.
Helen Peit kolis perega sügisel Tartust Pärnumaale, sest siin olid neil elukaaslasega avaramad tööväljavaated. Korter üüriti Pärnu külje alla Hirvela elurajooni, sest seal on rahulik ja nüüdisaegne elukeskkond: lähedal on lasteaed, kool, kauplus ja ema töökohtki. Foto: Ants Liigus

Pärnu kinnisvarafirmade esindajate hinnangul on KredExi kodulaenu käendus noorele perele tänuväärne võimalus oma kodu soetada, samal ajal on tähtis hoolega läbi mõelda koduostuga kaasnevad kohustused.

Domus Kinnisvara hindaja/maakler Piret Rondo märkis, et enne buumi oli sagedane kaasata lisatagatisena laenuvõtmisel vanemate või vanavanemate maja või korter. Viimastel aastatel esineb sellist käitumist harva: pangad on pidurid peale pannud ja majandussurutiseaegne sundtäitmine on muutnud inimesed ettevaatlikuks.

Ettenägelikud valikud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles