Linnameeskond valmib uue taktikepi all

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel laupäeval sai Pärnu linnameeskond oma hooajaeelses seitsmendas treeningmängus 3:0 jagu kohalikust rivaalist Vändra Vaprusest.
Eelmisel laupäeval sai Pärnu linnameeskond oma hooajaeelses seitsmendas treeningmängus 3:0 jagu kohalikust rivaalist Vändra Vaprusest. Foto: Ants Liigus

Eesti jalgpallimeistrivõistluste avalöögini on jäänud mõni nädal. Kuueaastase pausi järel kõrgemasse seltskonda tõusnud noore koosseisuga Pärnu linnameeskond on algava hooaja eel tulvil tahet.

Detsembris meeskonna peatreeneriks saanud Marko Lelovi taktikepi all teeb meeskond iga päev trenni ja võtab nädalavahetustel mõõtu treeningmängudes.

Senistes kontrollmängudes Eesti jalgpalli liidu halliturniiril, kus vastas mulluse tabeli järgi Eesti 7.–12. klubi, on pärnakad saanud kolm võitu ja kaks kaotust, viimati alistati Pärnu kunstmurul kindlalt Vändra Vaprus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles