Ajaloolises aulas jätkus tänusõnu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu Kuninga tänava põhikooli aulas riigi aastapäeva eelsel kontsertaktusel esinesid kooli oma ansamblid ja koorid muusikaõpetaja Reet Jürima juhendamisel.

Lapsed laulsid särasilmselt kodust ja sünnimaast, aga ka kelgutamisest ja suusalumest, mis sellel talvel suuresti maha tulemata on jäänud. Vahetekstid olid valitud Viljandi kultuuriakadeemia direktori Anzori Barkalaja esimesest lasteluuletuste kogust.

Kooli direktor Urve Krause tänas ajaloolisesse aulasse tulnuid, õpetajaid, lapsevanemaid, koostööpartnereid, toetajaid ja Saksamaalt Kieli sõpruskooli kolleege. Eesti rahva sõle ja keraamik Kaja Rinaldo valmistatud kooli raha andis koolijuht neile, kelle panus oli suurim õpilaste osalemisel läinud aasta suursündmusel, üleriigilisel laulu- ja tantsupeol. Kaheksa õpetaja kõrval tänas direktor ühe õpilase vanaema Taimi Vilgast, kes muretses peolistele personaalsed veepudelid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles