Viikingi veekeskus sai katuse alla

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soe tali on ehitustöid soosinud ja Viiking Saaga nimelise vee- ja saunakeskuse ehitus taastusravikeskuse hoovil hakkab juba sisetöödeni jõudma.
Soe tali on ehitustöid soosinud ja Viiking Saaga nimelise vee- ja saunakeskuse ehitus taastusravikeskuse hoovil hakkab juba sisetöödeni jõudma. Foto: Urmas Luik

Pärnu Viikingi taastusravikeskuse siseõue kerkiva vee- ja saunakeskuse ehitus jõudis eile sümboolse sarikapeoni. Sümboolseni seepärast, et Viiking Saaga nimelise kompleksi katust ei hoia üleval sarikad, vaid katuseks on seintele ja postidele toetuv betoonlagi.

Kuigi sarikasõrestikku 1000-ruutmeetrise veekeskuse kohale ei tule, tähistati sarikapidu traditsioonilise kuusepärja panekuga sellegipoolest. Märkimaks, et hulk töid on ühel pool ning edasi minnakse juba veekeskuse sisetöödega.

Viikingi ainuomanik Toivo Ninnas tõdes ehitusjärjest kõneldes, et ega tulevase veekeskuse sisemust veel uudistama pääse. “Laiendust saab praegu ainult ümbritsevatest korpustest vaadata,” sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles