Pärnu Postimehe ajakirjanikud Indias: Munnari ümbruse vaated

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine teelehti korjamas.
Naine teelehti korjamas. Foto: Teet Roosaar

Saime Munnaris toa J.J. Cottage'is ja jääme siia pühapäeva hommikuni. Öömaja asub Vana-Munnaris bussipeatuse ja templi lähedal, sellesse põiktänavasse on 600-800ruupiased hotellid koondatud. Vahe eilse 600- ja tänase 700ruupiase toa vahel on üüratu: eile asusid tubade juurde koondatud tualetid mingi angaari all, tänane tuba on nägus ja maitsekalt dekoreeritud. Ainult internet kaob vahepeal kuhugi ja tuleb siis tagasi – see on India omapära.

Munnaris väärib vaatamist selle ümbrus, mitte linn ise, mis jaguneb teineteisest poolteise kilomeetri kaugusel asuvaks Vana- ja Uus-Munnariks. Linnast kuni 60 kilomeetri kaugusel asuvate asjade külastamiseks on rikšajuhid ja turismibürood sõidusuunad eraldi paketeerinud ja müüvad neid turistidele. Ostsime 30ruupiase linnakaardi, et neljal sõidusuunal asuvatest vaatamisväärsustest ja nende kaugusest aimu saada.

Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles