Tralli lasteaed aitas loomade varjupaika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaialapsed aitasid kodutute loomade varjupaika.
Lasteaialapsed aitasid kodutute loomade varjupaika. Foto: Erakogu

Pärnu lasteaed Trall võttis septembris õppeaastateemaks „Sookoll hakkab keskkonnasõbraks”. Selle raames on lasteaias käimas mitmed miniprojektid. Üheks seesuguseks projektiks oli Pärnu kodutute loomade varjupaiga toetamine 13. jaanuarist 13. veebruarini.

Suuremad trallikad said võimaluse kuulata Pärnu kodutute loomade varjupaiga turundusjuhti Mari Hagi, kes oli nõus tulema meile lasteaeda külla ning rääkima varjupaiga elust-olust. Tal oli kaasas varjupaiga endine asukas Bibi, kelle nägemine tekitas lastes suure elevuse.

Lapsed said teada, et endale looma võtmine on suur vastutus, mis kestab 15-20aastat. Samuti saadi teada, et varjupaigas on aasta jooksul üle 1000 erineva looma, kellele on töötajatel üpriski keeruline nime välja mõelda. See inspireeris kolme rühma lapsi looma varjupaiga uutele asukatele nimeraamatut, kus on laste joonistatud pildid kassidest ja koertest ning nendele pandud nimedest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles