Pärnu kaotas TTÜle ja lootuse võita põhiturniir

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallureile jäi põhiturniiri võit püüdmatuks.
Pärnu võrkpallureile jäi põhiturniiri võit püüdmatuks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidas Schenker-liigas laupäeval üliolulise matši tabeliliider TTÜ-ga ja kaotas Tallinnas peetud tasavägise kohtumise viies geimis 2:3.

Pärnakad alustasid kohtumist võimsalt, kui esimene geim võideti 25:16. Teises ja kolmandas geimis oli omakorda parem TTÜ numbritega 25:18 ja 25:23. Neljanda geimi 25:22 võiduga tuli Pärnu veel mängu tagasi, kuid otsustav geim kuulus numbritega 15:12 võõrustajatele.

Üleplatsimees oli pärnakate poolel pallinud Hindrek Pulk 25 punktiga. TTÜ poolel tõi nende leegionär Daniel Maciel 20 punkti.

Tänu tänasele tulemusele kindlustas TTÜ nüüd ka Schenker-liiga põhiturniiri võidu 54 punktiga.  Teist-kolmandat kohta jagavad hetkel Tartu BIGBANK  ja talinna Selveri meeskonnad 49 punktiga. Pärnu on kogunud neljandana 48 punkti.

Pärnu peab oma põhiturniiri viimase mängu pühapäeval, kui Tartus kohtutakse BIGBANKi meeskonnaga. Seega on pärnakail veel võimalus võidelda põhiturniiri teise koha eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles