Pärnu Postimehe ajakirjanikud Indias: Kochi rannapromenaadil ja India suurimas kaubamajas

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tätoveeringu tegemine Ernakulami rannapromenaadil.
Tätoveeringu tegemine Ernakulami rannapromenaadil. Foto: Teet Roosaar

Oleme pühapäeva pärastlõunast saadik Kochis ning peatume Ernakulami Jetty bussipeatuse ja paadisadama lähedal asuvas odavöömajade rajoonis. Läheduses on rannapromenaad, kus keeb niisama kirev elu nagu suvise Pärnu rannapromenaadil.

Inimesed jalutavad, ostavad jäätist, puuvilju ja muid näkse, einestavad promenaadiäärsetes restoranides. Taldrikutäis ananassiviile või jäätisepall maksab 20 ruupiat ehk 28 eurosenti, söömine kaks-kolm eurot. Promenadil tehakse tätoveeringuid, müüakse mänguasju ja helendavaid vidinaid, inimesed on rõõmsad ja naudivad elu.

Ajakirjanik Teet Roosaar on koos abikaasa Vestega 31. jaanuarist 27. veebruarini Indias. Tema seiklusi, mis läbivad pealinna Delhit, püha linna Varanasit, Budhha virgumise paika Bodh Gayas, Kochit, Allepeyd, Varkalat ja Munnarit, saab järgida portaalis Seljakotirändur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles