Galerii: Elina Born ja Stig Rästa ajasid Sütevaka saali lõhki

Madis Sinivee
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vastsel Eesti Laulu konkursil ülekaaluka esikoha saanud Elina Born ja Stig Rästa meelitasid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi tänasele salongiõhtule nii palju publikut, et osa muusikahuvilistest pidi nende esinemist suisa õues kuulama. Pärast kontserti polnud tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit esindavatel muusikutel pääsu autogrammiküttide piiramisrõngast.

Eesti Vabariigi 97. aastapäeva tähistamiseks toimunud kontserdil mahtus saali umbes 300 inimest, sadakond noort nautis duot koridoris ja umbes 100 huvilist elas esinemisele saali akende all hoovis.

Kontserdist pilte teinud Madis Sinivee sõnutsi meelitasid Elina ja Stig kohale sellise publikuhulga, mida Sütevaka humanitaargümnaasiumi saal varem pole näinud. „Sütevaka salongiõhtutel on varemgi tuntud muusikuid käinud, kuid nii suurt rahvahulka pole veel keegi kokku toonud,“ tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles