Kilingi-Nõmmes tulid vilistlased tagasi kooli

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helilooja ja laulupedagoog, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi vilistlane Toomas Voll oli oma kunagises koolis aktusel endale omaselt emotsionaalsuse lainel.
Helilooja ja laulupedagoog, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi vilistlane Toomas Voll oli oma kunagises koolis aktusel endale omaselt emotsionaalsuse lainel. Foto: Sairi Sutt

Kilingi-Nõmme gümnaasium tähistas riigi 97. aastapäeva, järgides president Ilvese üleskutset kutsuda tagasi kooli oma vilistlased.

Iseseisvuspäeva ja muusika-aasta aktusel osalesid ja andsid enne aulasse kogunemist tunde Anni Kull 61. lennust, Dea Jürimäe 53., Jaana Kekkonen 52. ja Toomas Voll 28. lennust. “Tore on tõdeda, et iga päev töötab meie koolis 15 vilistlast,” märkis Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õppealajuhataja Mari Karon.

Karoni jutu järgi nautis aktuse külaline, helilooja ja muusikapedagoog Voll teekonda oma kunagisse koolimajja kodutänavat pidi ja oli taaskohtumisel nostalgiline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles