Võrkpallimeestel algab play-off

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: Ants Liigus

Võrkpalli Schenkeri liigas lõppes põhiturniir, play-off-i veerandfinaalis kohtub Pärnu VK juba homme Jelgavas Biolarsiga. Veerandfinaal mängitakse kahe võiduni, teine mäng on Pärnus laupäeval ja kui siis veel asi selge pole, jäävad lätlased Pärnusse pühapäevaks.

Põhiturniiri lõpp oli väga põnev, sest kohad teisest neljandani ja seega veerandfinaalpaarid püsisid lahtised viimaste geimideni. Need paarid kujunesid järgmisteks: TTÜ vs. Rakvere, Selver vs. Ozolnieki, Pärnu vs. Jelgava ja Tartu vs. Riia ehk RTU/Robežsardze.

Pärnu võimalus põhiturniir võita luhtus laupäeval, kui Tallinnas kaotati 2:3 (16, –18, –23, 22, –12) TTÜ-le. “Kolmas geim läks lõpunaginas ära, sellest on veidi kahju. Seejärel motivatsioon veidi langes. Ma ei teagi, kas 3:2 võit aidanuks meid Selverist mööda ja Jelgava asemel vastaseks Ozolnieki,” rääkis Pärnu meeskonna treener Avo Keel. Hindrek Pulk kogus 16. järjestikuse võidu teeninud TTÜ vastu 25 punkti, Timo Tammemaa 18, Taavet Leppik 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles