Peatage maaelu langus ja mitte ainult lubadustega

, pensionär ja valija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadkünd.
Kevadkünd. Foto: Ants Liigus

Valimised on kohe-kohe käes. Valimistrall on käima läinud. Postiga tuleb bülletääne erakondade valimisprogrammidega, televiisorist näen iga päev ilusaid klantspilte kandidaatidest.

Ma ei kuulu ühessegi erakonda, seetõttu on mul väga lihtne, aga teisalt raske otsustada, missuguse partei kandidaadi poolt hääletada. Tahan, et Eesti elu läheks paremuse poole ja inimest senisest rohkem väärtustataks. Minuni jõudnud informatsioon erakondade valimislubaduste kohta on kirju ja mõneti isegi populistlike lubadustega. Võin öelda, et kui kõikide parteide lubadustest paremad palad kokku panna, saaks väga toreda buketi.

Mulle tundub, et paljud tahavad olla elukutselised ja asendamatud poliitikud. Mõni tahab parlamenti hea palga ja hüvitise pärast, teised soovivad ainult valitseda ja teha otsuseid, mis kuidagi ei ühti tavalise inimese soovidega, sest neid ei võeta kuulda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles