Piletimäng: Andrus Vaarik peab mõtlemist seksikaks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Vaarik.
Andrus Vaarik. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel pühapäeval, 8. märtsil saab Pärnu Endla teatris vaadata stand-up-teatri POINT etendust “Mõtlemine on seks”, milles astub lavale Tallinna linnateatri näitleja Andrus Vaarik.

Lavastuse autoriteks on Andrus Vaarik, Paavo Piik, Henrik Kalmet, Birgit Kermes ja Karl Kermes. Tegijad lubavad, et kuigi sõna “mõtlemine” kasutatakse metafoorina, tekib etenduses erutus päriselt.

Loosime Andrus Vaariku Pärnu stand-up-etendusele välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Millises TV3 show’s on Andrus Vaarik olnud kolm hooaega jutti kohtunik?”.

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 4. märtsi keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Sadamasilla kontserdil tutvustatakse albumit “Siis tulen, siis jään ...” või plaati “Kolm aastat pidu”?” õige vastus on “Siis tulen, siis jään ...”.

Laupäeval lähevad koos kaaslasega Pärnu kunstide majja ansambli Sadamasild kontserdile Helena Piirisalu, Karin Peters ja Maila Heindla. 

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles