Korvpallur Nemanja Miljkovic on tagasi

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Miljkovic.
Nemanja Miljkovic. Foto: Ants Liigus

Põlvevigastuse süül hooaja lõpetama pidanud leedulase Ronaldas Rutkauskase asemel palkas korvpalliklubi Pärnu korvialuseks jõuks mullugi Pärnu särgis pallinud serblase Nemanja Miljkovici.

Veel eile aeti viimaseid Miljkoviciga seotud pabereid, aga täna läheb Nemanja Rakveres Tarva vastu juba platsile. Selle aastanumbri sees kaheksa kaotust ja ühe võidu teeninud KK Pärnu on hooaja algusest arvestades Rakvere vastu 2:1 ees ja loodab “kadunud poja” abil head mängu tänagi.

Miljkovic mängis sügisel esiti Serbias, siis sai pakkumise Kreekasse, kuhu aga jäi vaid lühikeseks ajaks. Agent leidis talle parema variandi Slovakkias, kus Miljkovic sai heas liigas tugevaid mänge, aga hiljuti kukkus see klubi play-off-ringides riigi meistrivõistlustel välja ja Miljkovici hooaeg oli sisuliselt lõppenud. Pakkumisi vaagides leidis Nemanja, et parim on tulla juba tuttavasse Pärnusse, kus rida tuttavaid mängijaid ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles