Suunaja tõi kontserdimaja noori pilgeni täis

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Pärnu kontserdimajas toimunud infomessil Suunaja tutvustas poolsada gümnaasiumide, kesk-, põhi-, kutse- ja kõrgkoolide, erakondade ja organisatsioonide esindajat noortele ja teistelegi huvilistele edasiõppimise, töötamise ja vabatahtliku tegevuse võimalusi.

„Kui inimest huvitavad vastused oma küsimustele, siis ta need siit saab,” tõdes Suunajale sisseastumisinfot uurima tulnud Grete Enn Ülejõe gümnaasiumist. „Kui ta aga tuleb nänni noolima, on ta siin rohkem niisama aega veetmas.”

Ürituse kasutegurit kõrgeks hinnanud neiu oli seda meelt, et kuuldu kasulikkusest hoolimata on messi külastamine esimene samm otsuse langetamise teel. Viimane ja kõige kaalukam valik tuleb langetada selle järel, kui huvipakkuvat kooli on uudistatud kohapeal. Käidud kooli lahtiste uste päeval, mida viimasel ajal korraldavad kõik endast pidavad õppeasutused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles